POZIV ZA PREDLOGE PROJEKATA U OBLASTI TRŽIŠTA I UMREŽAVANJA

podrska izvoz

 NAZIV DONATORA

Evropska komisija

 ROK ZA PRIJAVU NA KONKURS

28.06.2022

do 17 h

KO MOŽE DA KONKURIŠE?

  • Organizacije civilnog društva
  • Javna uprava
  • Privredna društva
  • Preduzetnici

MINIMALNI I MAKSIMALNI IZNOS SREDSTAVA PO PROJEKTU

ukupan iznos programa 13 miliona dolara

VRSTA PODRŠKE

Bespovratna sredstva (grant šeme)

OBLAST PODRŠKE

Konkurentnost (MSP, istraživanje i razvoj, ICT, turizam, poslovna infrastruktura, industrija i trgovina)

  • Industrija, uključujući MSP
  • Privatizacija, biznis i druge usluge

GEOGRAFSKA OBLAST PODRŠKE

  • Cela Srbija

POSEBNI ZAHTEVI DONATORA

Podrška je predviđena za aktivnosti koje imaju za cilj: omogućavanje evropskih i međunarodnih koprodukcija uključujući igrane filmove, kratke filmove, video igrice, televizijske serije i različite medije; omogućavanje pristupa profesionalnim audiovizuelnim događajima i tržištima, fizičkim i onlajn; Posebna pažnja će biti posvećena aplikacijama koje predstavljaju adekvatne strategije za obezbeđivanje održivije industrije koja više poštuje životnu sredinu. Mere za obezbeđivanje rodne ravnoteže, inkluzije, različitosti i reprezentativnosti takođe treba da budu uključene.

PROJEKTNA DOKUMENTACIJA

 call-fiche_crea-media-2022-media360_en-1.pdf

 af_crea-media_en-2.pdf

 om_en-2.pdf

 mga_crea_en-2.pdf

KAKO SE KONKURIŠE

Registracijom i onlajn podnošenjem prijave koja se sastoji od četiri dela. Deo A uključuje administrativne informacije o organizacijama koje se prijavljuju (budući koordinator, korisnici, povezana lica i pridruženi partneri) i sažeti budžet za predlog, popunjava se direktno na mreži. Deo B (opis akcije) pokriva tehnički sadržaj predloga. Otprema se kao PDF datoteka. Deo C koji sadrži dodatne podatke o projektu. Popunjava se direktno na mreži. Deo D se odnosi na Anekse.

LINK DO KONKURSA

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/crea-media-2022-marketnet;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,2;statusCodes=31094502;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;destination=null;mission=null;geographicalZonesCode=null;programmeDivisionProspect=null;startDateLte=null;startDateGte=null;crossCuttingPriorityCode=null;cpvCode=null;performanceOfDelivery=null;sortQuery=startDate;orderBy=desc;onlyTenders=false;topicListKey=topicSearchTablePageState