POZIV ZA SVE INOVATORE – PODRŠKA OD 500.000 USD – 2.000.000 USD

Da li ste osnivač kompanije u ranoj fazi koja razvija rešenja za modernizaciju proizvodnje i unapređenje održive proizvodnje?

Pomozite da fabrika budućnosti postane stvarnost što pre i pokrenite svoj startup tako što ćete svoj proizvod ili uslugu predstaviti Toiotinom timu Ventures. Tražimo da investiramo u perspektivne kompanije koje stvaraju tehnologije koje omogućavaju pametnije, fleksibilnije, povezane fabrike koje će povećati broj ljudi i poboljšati efikasnost i održivost.

Ako to zvuči kao vaš startup, poziv za inovacije 2022. je prilika da dobijete između 500.000 i 2 miliona dolara rizičnog kapitala od Toiota Ventures-a preko našeg Frontier Fund-a ili Fonda za klimu. Pored toga, sarađujemo sa Tojotinim Centrom za inovacije proizvodnih projekata (MPIC) i Toiotinim istraživačkim institutom, a odabrani startupi bi takođe mogli da dobiju priliku da sarađuju sa Tojotom na projektu dokazivanja koncepta.

Softverska i/ili hardverska rešenja su dobrodošla, a neke od oblasti koje istražujemo uključuju:

3D simulacija
Veštačka inteligencija i kompjuterski vid
Proširena stvarnost
Aditivna proizvodnja
Softver i/ili hardver za robotiku (prilagodljivi roboti; kolaborativni roboti; autonomni mobilni roboti)
Rešenja za poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje ugljičnog otiska u fabrikama
Tehnologije za unapređenje elektrifikacije i proizvodnje baterija
Sajber bezbednost i analiza podataka
Obuka radnika i alati za bezbednost


Ako vaša kompanija odgovara našoj investicionoj tezi, imate radni prototip i održiv poslovni model i niste prikupili više od 10 miliona dolara spoljnog finansiranja, preporučujemo vam da se prijavite na poziv .

Aktivno razmatramo prijave na stalnoj osnovi, od sada do 31. maja 2022. Pošto ovo nije takmičenje ili takmičenje, sve prijave će podleći našim uobičajenim rigoroznim standardima pregleda. Dakle, ne možemo garantovati da ćemo investirati.

Podobnost
Poziv za inovacije otvoren je za startape širom sveta koji ispunjavaju sledeće kriterijume:*

Vaša kompanija je prikupila manje od 10 miliona dolara finansiranja
Imate radni prototip da demonstrirate svoje rešenje
Vaš poslovni model rešava potrebe tržišta i pruža vrednost kupcima

Da biste odgovorili na ovaj poziv, pošaljite obrazac za prijavu u nastavku. Samo jedna prijava po kompaniji, molim. Sve prijave podležuUslovi prijave.
Vaš startap mora da ispuni gore navedene kriterijume podobnosti i da želi da prikupi kapital u narednih šest meseci.
Poziv na inovacije nije takmičenje ili takmičenje i nema „nagrada“. To je prilika da iznesete rešenje vašeg startapa pred Toiotin Ventures tim. Toiota Ventures ne pristaje da vam na bilo koji način nadoknadi štetu kao rezultat prijave, a svi kvalifikovani učesnici podležu standardnoj pažnji pre nego što se izvrši bilo kakva investicija.
Prijave treba da podnese jedan od osnivača startapa ili neko kome je odobreno da se prijavi u ime osnivača(a) i treba da sadrže samo informacije o vašoj kompaniji za koje ste ovlašćeni da delite. Izbegavajte slanje veoma osetljivih ili poverljivih informacija. Pročitajte našu Politiku privatnosti da biste saznali više o našoj bezbednosti informacija i praksi privatnosti.
Prijavom, potvrđujete da dajete Toioti Ventures-u, Toiotinom istraživačkom institutu i ​​drugim Toiotinim filijalama pravo da pregledaju informacije koje ste dostavili i da zatraže dodatne informacije od vas po potrebi za dalju procenu vašeg pokretanja.
Prijavite se
Prijavite se onlajn ovde i priložite prezentaciju u PDF formatu koji ne sadrži više od 12 slajdova. Vaš pitch deck treba da se odnosi na sledeće:

Kako vaše rešenje rešava problem identifikovan u ovom pozivu za inovacije
Tržišna prilika i vaša trenutna faza razvoja
Vaš poslovni model i strategija izlaska na tržište za isporuku vrednosti kupcima
Tehnologija vaše kompanije i način na koji je primenjujete na problem
Pozadina osnivačkog tima i stručnost
Konkurencija i kako je vaš pristup jedinstven
Finansijski učinak i projekcije
Istorija finansiranja, ako postoji