USKORO NOVE SUBVENCIJE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Čedomir Božić, posetili su gazdinstvo u Dupljaji i razgovarali o subvencijama, penzijskom i invalidskom osiguranju, koje će biti cene u narednoj godini.

Ministar je tom prilikom izjavio da je budžet za sledeću godinu  veći za 18% i da se  sa prvom merom  kreće već od 15. decembra, za nabavku poljoprivredne mehanizacije a predviđeno je 50%  povrata sredstava. Prezentovao je i mogućnost uvođenje E-agrara, elektronske prijave subvencija.

Izvor: vojvodinauzivo.rs

Ukoliko želite da učestvujete na konkursu za subvencionisanje troškova kupovine poljoprivredne mehanizacije koji raspisuje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede I potrebna Vam je pomoć, naš savet je da nam se javite u toku sledeće nedelje kako bi dogovorili podnošenje zahteva za poreska uverenja, kao i korake za kompletiranje tražene dokumentacije, kako bi u momentu objave  javnog poziva,već bili spremni da među prvima pošaljemo Vaš zahtev i ostalu dokumentaciju predvidjenu najavljenim konkursom.